2011. március 31., csütörtök

Csütörtök

Szabadnapos vagyok, lazítok amennyit csak lehet. Már nem is emlékszem mikor volt ilyen jó dolgom: későn keltem, filmeket néztem (egyik legnagyobb hobbim a filmek nézése volt régen, de erre mostanában még egy icipici időm sem volt), olvasgattam és nem késő este kellett gyakorolnom.

Ami a gyakorlást illeti: délután megcsináltam a Miskolc challenge I/A-t (nem részletezem mert hosszú lenne, leírása itt). A challenge 38 percig tartott és nem volt könnyű, megizzasztott rendesen. Főleg a dupla 24-el végzett szakítás volt benne kemény.
Gratulálok Bajzáth Attila RKC-nak a Miskolc challenge kiötléséhez. Aki készül az RKC-ra az biztosan hasznát fogja venni.

A challenge elött természetesen volt IM, IC, Z, SMR.
Utána volt egy kevés libikóka nyomás (24-24) és természetesen nyújtás, SMR és Brettzel.
Összidő 59 perc volt.

Ma még lesz kevés fegyenc (falnál le-fel sétálós híd, V-lábemelés és egykezes húzódzkodás (másik kéz a vállon)

Holnap teljes pihenőnap lesz, rá akarok készülni a 2011-es Petőfi túrára. Szombaton lesz és a 40 km-es távon akarunk résztvenni (Izsákról fogunk hazasétálni Kiskőrösre). Jó idő lesz állítólag aminek nagyon örülök, az előző években gyakran nem volt hozzánk kegyes az időjárás.

2 megjegyzés:

Hírlevélre való feliratkozás

Amennyiben hasznosnak találod blogomat és szeretnél több információt megtudni a gyors edzésekről, edzéstervezésről illetve szeretnél saját testsúllyal, kettlebellel vagy gumiszalaggal végezhető edzésterveket kapni teljesen INGYEN, akkor iratkozz fel a hírlevelemre a blog bal felső sarkában levő űrlap kitöltésével.

(az email címedet harmadik fél részére nem adom ki)

Olyan infókat fogsz kapni, amik itt a blogon nem jelennek majd meg.