2011. március 20., vasárnap

Vasárnap

Délelött Edzéselmélet és Gimnasztika órám volt, délután viszont testépítés fitness gyakorlat, ahol 3 órán keresztül a saját testsúlyos és szabadsúlyos gyakorlatokat gyakoroltuk.
A gyakorlat után mindig ott kell maradnunk a teremben és meg kell csinálnunk a saját edzésünket is. Ilyenkor mindig csak téblábolok, nem tudok mit kezdeni magammal egy konditeremben, de ha már kötelező volt maradni akkor gondoltam megcsinálom a mai fegyenc adagomat.
Ennek megfelelően volt 2*1-1 pistol, 2*2-2 egykezes fekvőtámasz és 2*5 lábemelés függésből. Hát nem mondom, volt nézőközönségem az biztos, főleg az egykezes fekvőtámaszoknál :) Ritkán látni ilyen gyakorlatokat konditeremben :)

Este meg természetesen lenyomtam a BJ3 adagomat
55 perc

IM, Z, SMR (teljes test, nagy hangsúlyt fektetve a combfeszítőre)

BJ3, 16 kg, 2 kőr...ez 37 perc volt:
C+FS 4-4
Swing 10-10
C+FS 4-4
C+MP 6-6
C+FS 4-4
TGU 2-2
C+FS 4-4
Szakítás 10-10
C+FS 4-4

Nyújtás, Brettzel (ez most különösen jól esett

Befejeztem a 6 hetes programomat, jővő hét elején tesztelek, megnézem javult-e valamit az 5 perces szakításom illetve a nyomásom.
Következő 2-3 hétben terheléselvétel lesz, leginkább kis súlyokkal fogok dolgozni, cél a helyes kivitelezés lesz. Közben megtervezem az elkövetkezendő időszak gyakorlásait is, de az már biztos hogy az RKC elött lesz még egy 6 hetes Brett Jones féle RKC felkészüléses program.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Hírlevélre való feliratkozás

Amennyiben hasznosnak találod blogomat és szeretnél több információt megtudni a gyors edzésekről, edzéstervezésről illetve szeretnél saját testsúllyal, kettlebellel vagy gumiszalaggal végezhető edzésterveket kapni teljesen INGYEN, akkor iratkozz fel a hírlevelemre a blog bal felső sarkában levő űrlap kitöltésével.

(az email címedet harmadik fél részére nem adom ki)

Olyan infókat fogsz kapni, amik itt a blogon nem jelennek majd meg.