2011. április 20., szerda

Stratégia

Mivel tegnap csak pihengettem és olvasgattam, volt időm gondolkodni is azon hogy milyen stratégiát válasszak a holnapi 10 perces szakítás teszthez.

A cél 180 db/ 10 perc. Persze ha 200 körülit fogok megcsinálni (ezt fogom becélozni természetesen) akkor nagy lesz a boldogságom, de reálisabbnak látom a 180-at.

Lehetne mondjuk az hogy kezenként csinálok 10-10-et percenként, de lehet hogy jobb ötlet hogy 5-5 felosztásban dolgoznék folyamatos kivitelezéssel és amikor pihenő kellene akkor letenném egy kicsit a súlyt, mivel így a több kézcsere miatt nem terhelném meg annyira a fogáserőmet.

Lehetne olyan is hogy 20-20-15-15-10-10-5-5 kétszer, de ismerem magamat, gyorsan kicsinálnám a fogásomat a 20-20-al, a végére teljesen elfogynék, ez nem lenne jó.
Az biztos hogy megfelelő időt fogok szánni a pihenőidőre mert az nagyon fontos (ugye Csabikám :) - remélem találkozunk holnap a teszten :))

Még ránézek a dragondoor honlapra, ott biztosan fogok találni olyan cíkket ami a szakítás teszt helyes stratégiájának kialakításáról szól.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Hírlevélre való feliratkozás

Amennyiben hasznosnak találod blogomat és szeretnél több információt megtudni a gyors edzésekről, edzéstervezésről illetve szeretnél saját testsúllyal, kettlebellel vagy gumiszalaggal végezhető edzésterveket kapni teljesen INGYEN, akkor iratkozz fel a hírlevelemre a blog bal felső sarkában levő űrlap kitöltésével.

(az email címedet harmadik fél részére nem adom ki)

Olyan infókat fogsz kapni, amik itt a blogon nem jelennek majd meg.